Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

MOLI DE LES TINALLES. Aliments Orgánics del Montsec

La permacultura, ciència dels padrins.

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Biografia

Dona, de 58 anys, advocada i medimabientalista, ara molinera i productora d'aliments orgànics. Va deixar la ciutat per viure a les muntanyes que la van veure néixer.

Visc a Os de Balaguer i tinc el moli i la terra a Vilanova de la Sal. El moli es va construir als anys 40 del segle passat, va funcionar fins a principis del 80, i al 2014 vaig restaurar-lo amb criteris de bioconstrucció i bioclimatisme i vaig fer-lo funcionar.

L'oli d'oliva que he elaborat es oli pur 100%, sense acidesa, i l'embotello en botelles de 750 ml.

Estudiant i experimentant en mi mateixa he trobat un antioxidant que anomeno "aigua de vida", es un netejador cel·lular de màxima potencia. El comercialitzo en botelles de 30 ml.

Tinc cura d'unes quantes arnes als boscos del Montsec, la mel que n'extrec es mel pura, filtrada i embassada, es comercialitza en pots de 430 ml. Excepte la de gingebre que te una petita elaboració sense temperatura extra.

Disposo d'una finca d'ametllers, de varietats antigues, que conreo amb criteris de permacultura. les ametlles es comercialitzen amb bosses de 1 kg.

A vegades vaig a alguna fira o mercat, però m'agradaria molt que aquesta fos la meva finestra al mon i les persones interessades ens els meus aliments poguessin fer les comandes des d'aquí.








Estadístiques generals

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total
  • 4
    Publicacions
  • 4
    et segueixen
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat